Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WC vízkőoldó 750 ml Domestos Zéró Lime

863 Ft + ÁFA ( 1.095 Ft )
Menny.:flakon
Gyártó: Domestos
Szállítási díj: 5.321 Ft
Várható szállítás: 2024. október 21.
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Leírás

A Domestos Zéró WC vízkőoldó gél hosszan megtapad, segít eltávolítani a vízkövet és elpusztítja a kórokozók 99,9%-át*. A víz alatt is megtapad. A minden öblítés utáni friss WC csészéért próbálja ki a Domestos WC frissítő blokkokat is! *a termék használatát megelőző és azt követő állapotot összehasonlító laboratóriumi tesztek alapján elpusztítja a baktériumokat, élesztőgombákat, gombákat, baktérium spórákat és vírusokat. Tartsa frissen WC-jét a Domestos Power 5 erejével!

Használati utasítás: Alkalmazza hígítás nélkül (kb. 70 ml-t), fedje be a WC kagyló teljes belső felületét, a perem alatt is. Hagyja hatni 30 percig, hogy eltávolítsa a vízkövet és pusztítsa a kórokozókat. Használjon WC kefét, ha szükséges. Makacs szennyeződések esetén használja újra, ha szükséges. Csak a WC kagyló belsejének fertőtlenítésére használható, hígítás nélkül.

  • Eltávolítja a szennyeződéseket
  • A víz alatt is megtapad
  • Pusztítja a kórokozókat
  • Hosszan megtapad, segít eltávolítani a vízkövet és szennyeződéseket, és pusztítja a bennük élő kórokozókat

Figyelmeztetés: Veszély
Figyelmeztető mondatok: H290 Fémekre korrozív hatású lehet, H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz, H412 Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz

Kiszerelés: 750 ml / flakon, 12 flakon / karton, 70 karton / raklap (840 flakon/raklap)

WC vízkőoldó 750 ml Domestos Zéró Lime termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 41763

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Tartalma 750 ml.