Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WC illatosító gél utántöltő 200 ml Brekk kék

455 Ft + ÁFA ( 578 Ft )
Menny.:db
Gyártó: Satina
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 30.
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Leírás

A Brekk WC illatosító egy hatékony és praktikus megoldás a WC frissen tartására és illatosítására. WC illatosítóként használható, a terméket a WC-csésze peremére kell felhelyezni, hogy a víz minden öblítéskor átfolyjon rajta. Ideális választás mindazok számára, akik szeretnék biztosítani, hogy fürdőszobájuk mindig friss és tiszta legyen, miközben élvezik a választott illatot.

  • Hosszantartó hatás: Az illat és a tisztító hatás hosszan tart, akár több héten át is, a termék fokozatosan oldódik fel minden öblítés során.
  • Könnyű használat: Egyszerűen felhelyezhető a WC-csésze peremére, nem igényel bonyolult előkészületeket vagy karbantartást.
  • Tisztító hatás: Az illatosító nemcsak frissíti a levegőt, hanem segít tisztán tartani a WC-csészét is, megelőzve a lerakódások kialakulását.
  • Környezetbarát: A termék tervezése során figyelmet fordítanak a környezetbarát összetevők használatára, és a csomagolás is újrahasznosítható.

WC illatosító gél utántöltő 200 ml Brekk kék termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 41296

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Tartalma 200 ml.