Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szúnyogírtó elektromos készülék lapkához&folyadékhoz+10 db szúnyogirtó lap 120 óra VAPE Magic

1.675 Ft + ÁFA ( 2.128 Ft )
Menny.:csom
Gyártó: Vape
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 25.
Elérhetőség: Utolsó 10 csom raktáron
Nem értékelt

Leírás

A VAPE Magic elektromos készülék zárt térben szúnyogok elpusztítására és elriasztására alkalmas. A készülék egyaránt alkalmas a Vape folyadék utántöltő és a Vape lapkák párologtatására.

A VAPE Magic olyan elektromos kombi párologtató készülék mely a szúnyogok irtására és távoltartására egyaránt alkalmas. Megfelel bele az utántöltő folyadék és a VAPE szúnyogriasztó lap is.

Legyek irtására használjon VAPE légy- és szúnyogirtó lapkát.

Tigrisszúnyog irtására is alkalmas. Még nyitott ablak és lámpafény esetén is távol tartja a szúnyogokat. Nagyobb helységben több készülék szükséges.

A VAPE szúnyogirtó folyadék külön is megvásárolható utántöltésre. Vape Mat szúnyogirtó lap Vape elektromos párologtató készülékhez.

Zárt térben, a Vape elektromos párologtató készülékbe helyezve, szúnyogok elpusztítására alkalmas. Készlet tartalma 10 db kettős rétegű, aromazáró aluminium fóliába egyedileg csomagolt lap Vape eletromos készülék

Felhasználhatóság: Zárt térben szúnyogok elpusztítására és elrisztására alkalmas. Használati utasítás: Helyezzen be egy darab szúnyogirtó lapot a párologtató készülék tetején lévő műanyag rács alá. Dugjuk be a készüléket a 220V-os hálózati csatlakozóba. A lap hatását, a repülő rovarok elpusztítását 12 órán át egyenletesen biztosítja. A lap kékről fehérre történő lassú színváltozása az elhasználódás mértékét jelzi. A fehér színű lapot új lapra kell cserélni. Az új lap behelyezése előtt a készüléket távolítsuk el a hálózatból! A készülék nedves helyen (pl. fürdőszobában) és a szabadban nem használható! A szúnyogirtó lap utántöltésre külön is beszerezhető.

12 db/gyűjtő

Katalóguskód: 43408

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.