Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Habszappan fertőtlenítős kézkímélő 1 liter S4 Tork_520800

6.273 Ft + ÁFA ( 7.967 Ft )
Menny.:flakon
Gyártó: Tork
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.
Elérhetőség: Utolsó 6 flakon raktáron
Nem értékelt

Leírás

A Tork S4 Habszappan fertőtlenítős kézkímélő egy speciális habszappan, amely kombinálja a fertőtlenítő hatást a bőrbarát összetevőkkel. Ez a termék ideális olyan helyekre, ahol kiemelten fontos a higiénia, például kórházakban, egészségügyi intézményekben, élelmiszeriparban vagy bármely nagyforgalmú területen.

Jellemzők:

  • Fertőtlenítős Formuláció:  Baktericid és virucid hatással rendelkező habszappan, amely segít a kórokozók eltávolításában és megelőzésében. Kézkímélő: Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek megőrzik a bőr hidratáltságát, és rendszeres használat mellett is kímélik a kézbőrt. Megfelel az EN 1499 szabványnak.

  • Illat: Enyhe alkoholos illatú.

  • Hatékony Fertőtlenítés: Hatékonyan eltávolítja a baktériumokat és vírusokat, így ideális választás olyan helyeken, ahol kiemelten fontos a fertőtlenítés.

  • Bőrbarát Formuláció: Kézkímélő összetevőinek köszönhetően nem szárítja a bőrt, így gyakori használat esetén is kellemes érzést biztosít.

  • Kényelmes Adagolás: Az S4 rendszerű adagolóval együtt használva pontosan annyi habszappant adagol, amennyi szükséges, ezzel csökkentve a pazarlást. 2500 adag.

  • Gazdaságos Felhasználás: A nagy kapacitású tartály és a hab formátum gazdaságos felhasználást biztosít, mivel a hab szappan kevesebb mennyiséggel is hatékony tisztítást nyújt.

Használati Tippek:

  • Alkalmazási Területek: Ideális egészségügyi intézményekben, élelmiszeriparban, közösségi mosdókban és bármely olyan területen, ahol magas szintű higiéniára van szükség.

  • Adagolás: Helyezze a kezét az S4 adagoló alá, amely automatikusan adagol egy megfelelő mennyiségű habot. Dörzsölje össze a kezeit legalább 20 másodpercig, majd öblítse le vízzel.

  • Rendszeres Utántöltés: Tartsa mindig feltöltve az adagolót, hogy biztosítsa a folyamatos rendelkezésre állást. Ellenőrizze rendszeresen a szappan szintjét.

  • Tárolás: Tárolja száraz, hűvös helyen, hogy megőrizze a termék minőségét és hatékonyságát.

GHS piktogram:

  

Figyelmeztetés: Veszély

Figyelmeztető mondatok: H226 Tűzveszélyes folyadék és gőz, H319 Súlyos szemirritációt okoz

Kiszerelés: 1 liter / flakon (6 flakon/karton)

Habszappan fertőtlenítős kézkímélő 1000 ml S4 Tork_520800 termék, Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!


Katalóguskód: 27060

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Tartalma 1000 ml.
Típus S4